Occident Design Suceava – magazinul tau de mobila Suceava

Occident Design Suceava – magazinul tau de mobila Suceava

Occident Design Suceava – magazinul tau de mobila Suceava


Astazi vom vorbi despre magazinul pe care l-am deschis mai aproape de tine si anume Occident Design Suceava. De ce am ales sa mai deschidem un magazin pe langa cel din Radauti? In primul rand desi spatiul din Radauti este destul de generos si anume doua etaje, pur si simplu nu ne ajunge sa ne prezenta intreaga colectie de dormitoare elegante, dormitoare moderne, dormitoare clasice, living din lemn masiv, console TV, seturi de canapele sau coltare.

Mobila Suceava
O buna parte din clientela noastra se afla si in judetele invecinate si ne-am gandit ca ar fi mai usor pentru locuitorii din judetul Suceava si imprejurimi sa ne cunoasca mai bine stilul nostru si mobila eleganta pe care o comercializam prin intermediul acestui punct de lucru.
In magazinul nostru de mobila Suceava sau Radauti veti fi tot timpul intampinati cu zambetul pe buze de catre angajati. Ne prezentam ca un grup de oameni sociabili si deschisi la idei si sugestii. Tot timpul suntem un cautarea unui coleg sau colega noua, asa ca daca vrei sa ni te alaturi, nu ezita sa ne contactezi.

Magazin Mobila Suceava
Magazinul de mobila Suceava – ce am pregatit pentru tine?


In primul rand, avem o gama variata de dormitoare pentru toate gusturile. Daca accesezi site-ul nostru si intri in categoria dormitoare, vei observa ca preturile noastru sunt pentru toate buzunarele. In showroom-ul nostru din Suceava avem dormitoare din PAL, dormitoare din MDF, dormitoare din lemn masiv, paturi complet tapitate si paturi din lemn masiv. Preturile pentru un pat complet tapitat incep de la 599 lei si un dormitor complet suceava porneste de la pretul de 2790 lei. Ce zici, meritam o scurta vizita?

In magazin veti gasi de asemenea o gama variata de masute de cafea cu preturi incepand de la 180 de lei. Avem pe stoc si cu posibilitatea de ridicare din magazin masute de cafea din lemn masiv, masute de cafea din sticla, PAL, MDF etc.

Pat masinuta suceava

Pentru copii, am pregatit doua paturi cu tematica si anume un pat masinuta si un pat pentru fetite caleasca.

Decoratiunile nu lipsesc nici ele din peisaj, Occident Design Suceava va pune la dispozitie o gama variata de tablouri cu maci spre exemplu, tablouri cu pistoale, tablouri cu peisaje, tablouri 3D si ceasuri de perete.

Set canapele 321 suceava

In punctul de lucru din Suceava sunt si seturi de canapele 3+1+1 si 3+2+1. Importam direct de la producatori seturi de canapele turcesti deoarece degaja o eleganta tipic stilului turcesc baroc.


Ar mai fi multe de spus, dar ce-ar fi sa ne faci o vizita? Te asteptam cu drag la o ceasca de cafea sau ceai de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00 si sambata intre orele 9:00 si 14:00.

Posted on 12-03-2019 Home 0

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Compara 0
Prev
Next